Uw verzekeringspakket verdient de aandacht. Wij ontzorgen u graag.

Onze medewerkers zijn deskundig en persoonlijk aanspreekbaar.

 

Zakelijke verzekeringen

Het samenstellen van een zakelijk verzekeringspakket vereist deskundigheid en aandacht. Wilt u nadere informatie of een offerte van ons ontvangen? Eén telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend advies of een afspraak 073 - 656 54 54

 

Particuliere verzekeringen

Het samenvoegen van al uw verzekeringen in één pakket biedt u overzicht, maar ook financieel voordeel. Met het Vugts Voordeelpakket zijn verschillende uitstekende verzekeringen samengevoegd in één pakket. Dit in combinatie met de dienstverlening van Vugts Verzekeringen als uw financieel adviseur, biedt u een uniek totaalpakket.

 

Als adviseur en bemiddelaar hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met een twintigtal verzekeraars. Wij hebben geen verplichtingen aan enige maatschappij. Ons advies voor een verzekeraar komt tot stand op basis van premie- en voorwaardenvergelijking, alsmede onze ervaringen met een maatschappij voor wat betreft werkwijze. Voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen hebben wij een eigen Vugts Voordeelpakket dat wij onderbrengen bij ons volmachtbedrijf Vugts Volmacht BV waarbij Vugts Verzekeringen BV optreedt als adviseur en bemiddelaar.